Tiimissämme on nyt kaksi uutta jäsentä, joihin kannattaa tutustua.

Antti Laitinen:
Antti on koulutukseltaan personal trainer (Trainer4You). Lajitaustana Antilla on 4 vuotta yleisurheilua (juoksu ja korkeushyppy) sekä 4 vuotta kickboxingia. Lisäksi Antti on pelannut vuoden verran koripalloa. Urheilullisen miehen harrastuksiin lukeutuvat mm. pyöräily, lenkkeily ja uinti.
Antin vahvuudet personal trainerina ovat kehonmuokkaus, kiinteytys, painonpudotus sekä saliharjoittelu. Valmentajana Antti on energinen, jämäkkä ja positiivinen.
Antin ohjaukseen pääsee sekä Eirassa että Hakaniemessä.

Ohjausajan voit varata vastaanotostamme.

Tytti Lyytikäinen:
Tytti on koulutukseltaan urheiluhieroja ja fysioterapeutti. Tytti on suorittanut myös Mekaaninen Diagnostisointi ja Terapia (MDT) sertifikaatin. Hän työskentelee tälläkin hetkellä myös Unikulmalla uniasiantuntijana ja on perehtynyt nukkumisergonomiaan.  Tytin osaavissa käsissä pääsee fysioterapian lisäksi nauttimaan sekä klassisesta- että urheiluhieronnasta ja akupunktiosta.
Tytin urheilutaustalta löytyy lentopalloilua, nykyisin harrastuksiin kuuluvat hölkkä ja kuntosaliharjoittelu.
Myös Tytin hoitoajan voit varata vastaanotostamme.

Tutustu koko palvelutiimiimme osoitteessa www.idealfit.fi

Tutustumishinta -25 % ensimmäisesta käyntikerrasta!