Esittelyssä uusi fysioterapeuttimme Ville Malm

”Olen asiantunteva ja helposti lähestyttävä fysioterapeutti. Kun tulet asiakkaakseni, tehdään yhdessä sinulle sopiva paketti, joka voi olla yhdistelmä tutkimista, manuaalisia käsittelyjä, fysikaalisia hoitoja (esimerkiksi LPG-käsittelyä), ohjattuja treenejä ja omatoimisia treenejä. Autan sinua asettamaan realistisia ja inspiroivia tavoitteita ja luon polun, jolla pääset tavoitteesiisi, usein yhteistyössä osaavien personal trainer- ja hierojakollegani kanssa. Ei keskitytä mahdollisiin vaivoihin, vaan annetaan kehollesi edellytykset toimia optimaalisesti fyysiset ja henkiset ominaisuutesi huomioon ottaen.

Olen toiminut laskettelun, hiihdon ja vammaislaskettelun opettajana jo kohta kymmenen vuoden ajan. Ennen Idealfitin tiimiin liittymistä alan kokemusta on ehtinyt kertyä muun muassa ikäihmisten, vammaisliikunnan ja selkäydin- ja aivovammakuntoutuksen parissa. Vapaa-ajallani soitan kitaraa ja pianoa, ulkoilen ja näen kavereita. Pyrin joka päivä oppimaan jotain uutta työssäni ja vapaa-ajallani, ja minun kanssa voit löytää itsesi keskustelemasta niin erilaisista aiheista kuin koiraroduista, purjelautailusta, arabian kieliopista, filosofiasta tai vaikka musiikinteoriasta.

Pääkallopaikkani on Eiran toimipisteessämme. Teen myös ohjauksia ja hoitoja Kulosaaren ja Hakaniemen toimipisteissä. Varaa aika nettiajanvarauskalenterista heti tai ota yhteyttä numeroon 044 502 1072 tai sähköpostitse osoitteeseen ville@idealfit.fi. Nähdään salilla!”