CombatFit – haastetta ja hikeä!

annika_asiakas2

Käyn silloin tällöin salilla, mutta pääsääntöisesti ohjatuilla tunneilla, sillä ohjaajan opastukselle saa treenistä enemmän irti.

Annikan ohjaama CombatFit on erittäin hyvä sykkeenkohotustunti, jolla jokainen osallistuja saa haastaa itsensä. Hiki lentää ja fiilis on hyvä! Tunti on tehokas, mutta riittävän yksinkertainen, sillä se ei sisällä monimutkaisia kuvioita. Lihaskunto-osuus on hyvin tehokas.

Annika on ohjaajana erittäin taitava. Hän ottaa huomioon esimerkiksi osallistujan liikuntarajoitteet ja tarjoaa lennossa vaihtoehtoliikkeitä. Pidän erityisesti Annikan tavasta kertoa, missä tietyn lihaskuntoliikkeen pitäisi oikein tehtynä tuntua, jolloin liike tulee varmasti tehtyä oikein ja tehokkaasti. Annika on ohjaajana kannustava ja tsemppaa osallistujat ottamaan itsestään kaiken irti. Kyse ei kuitenkaan ole armeijan sulkeisista, vaan juuri sopivasta määrästä haastetta.

Mielestäni CombatFit sopii tuntina ihan kaikille ja erityisesti treenaajille, jotka haluavat kunnon sykkeenkohotuksen lihaskunnolla höystettynä. Vasta-alkajat pysyvät taatusti mukana ja edistyneemmät saavat tunnilta oikein hyvää vaihtelua treeniin.

Henry, 36-vuotta, IDEALfitin asiakas vuodesta 2010

CombatFit Hakaniemessä tiistaisin klo 16:15!

[sg_popup id=”2″]treenaa3kertaaveloituksetta[/sg_popup]