Hyvinvoinnista yksinkertaisempaa

Elämän kokonaiskuormituksen hallinta korostuu, kun painetta elämään tulee niin työstä, harrastuksista, vapaa-ajasta, sekä sosiaalisista suhteista. Joskus tilannetta on lähdettävä tarkastelemaan riittävän unen saannin kannalta, kun taas joskus tarvitaan raskaita maastavetoja salilla.”

Fysioterapeutti Hannes uskoo, että fyysinen aktiivisuus ja liikunta tulee saada osaksi elämäntapaa. Hanneksella on vuosien kokemus etenkin voimaharjoittelusta ja sen pääperiaatteista.

“Mun työstä tekee ainutlaatuista se, että saan auttaa mun asiakkaita kohti terveellisempää elämää kaikilla sen osa-alueilla; niin fyysisesti, kuin psyykkisesti.”

“Nykytutkimus tukee fyysisen harjoittelun ja riittävän palautumisen merkitystä niin kivun vähentymisessä, kuin toiminta -ja suorituskyvyn parantamisessa. Manuaalisella terapialla, kuten hieronnalla, on taas rentouttava ja kipua lievittävä vaikutus.” Hannes yhdistää niin fyysistä harjoittelua, kuin manuaalista käsittelyä asiakkaan tavoitteet ja tarpeet huomioiden.

“Mun vahvuudet on ehdottomasti vuorovaikutustaidot ja rauhallinen työote. Voimaharjoittelun ja kuntonyrkkeilyn lisäksi tykkään soitella kitaraa, ja viettää aikaa ystävien kanssa.”

Hannes on ollut mukana Idealfitin tiimissä tammikuusta 2017, yksityisenä elinkeinonharjoittajana.
Hänet löydät Hakaniemen, Eiran ja Kulosaaren saleiltamme!

-Hannes
Fysioterapeutti, personal trainer, urheiluhieroja

Hanneksen palveluhinnasto