IDEALFIT- HIEROJA HANNES MOISIO ESITTÄYTYY

IDALfitin uusin vahvistus on hieroja Hannes Moisio. Tässä hän kertoo hiukan itsestään.

Olen koulutettu hieroja sekä fysioterapeuttiopiskelija. Olen erikoistunut hierojakoulussa kivunhoitoon. Käytän hoidoissani perinteisten otteiden lisäksi mm. Faskia-, sekä triggerkäsittelyä. Olen kiinnostunut myös kinesioteippauksesta, ja olen saanut kattavan koulutuksen sen käyttöön. Lisäksi olen käyttänyt TENSiä sekä ultraääntä. 
Fysioterapia opinnot alkoivat tammikuussa, jotta oppisin vielä enemmän ihmisen toiminnasta, sekä tyypillisistä vaivoista ja ongelmista. 
Vahvuuteni on niska/hartiaseudun ja triggerpisteiden käsittely. Kinesioteippaus on yksi vahvuuksistani, etenkin ryhtiteippaus. 
Tämänhetkiset harrastukseni ovat lihaskuntoharjoittelu sekä nyrkkeily.
Minulla on vuosien kokemus kuntosaliharjoittelusta ja autan myös mielelläni tekniikoiden tai ohjelmien parissa. Ohjaan mielelläni asiakkaalleni aktiivisia venytyksiä sekä vahvistavia liikkeitä hoitoni tueksi.