KOHTI RIOA!

Maailman huippuihin kuuluvan pyörätuolikelaajan Amanda Kotajan voi normaalisti bongata viikottain Hakaniemen salilta tekemässä fysiikkatreenejä valmentajansa Maarit Kurjen kanssa. Tällä hetkellä he valmistautuvat Rion paraolympialaisiin ja tavoitteena tuoda menestystä kisoista. 

maarit 2 maarit

Maarit toimii saleillamme fysioterapeuttina- sekä valmentajana. Amanda Kotajan kanssa valmennussuhde on alkanut jo vuonna 2011 ja nykyään Maarit toimii Amandan henkilökohtaisena valmentajana. Amandan lisäksi myös Maaritin toinen urheilija, Henry Manni on lähdössä kohti Rioa ja paraolympialaisia. Maarit toimii samalla myös koko Suomen paraolympiajoukkueen fysioterapeuttina Riossa. Kaiken kaikkiaan tiedossa on hänen kolmannet paraolympialaiset valmentajan roolissa.

”Tunnelma paraolympialaisissa on ihan mahtava ja siellä ollaan, kuin yhtä suurta perhetta kaikki”, Maarit kertoo kokemuksistaan olympialaisista. Reissuun joukkue lähtee elokuun lopussa ja odotukset kisamenestyksestä ovat korkealla. Amanda Kotajalla on esimerkiksi oman lajinsa MM- kulta vuodelta 2015, joten sanomattakin selvää on, että mahdollisuudet esimerkiksi olympiavoittoon ovat hyvät.

Koko IDEALfitin porukka on  hengessä mukana koko paraolympialaisten ajan. Maarit ottaa asiakkaita vastaan jälleen 3.10 alkaen.