KOULULAISRYHMÄN KUNTOSALIKOULU

IDEALfit Hakaniemen tiloissa aloitti tänään nuorten yläkoululaisten ja lukiolaisten kuntosaliryhmä. Kyseessä on Kulosaaren yhteiskoulun kuntosaliharjoitteluun keskittyvä kurssi, missä IDEALfitin Personal Trainerit toimivat ryhmän kuntosalivalmentajina koko kurssin ajan.

Kurssin tarkoituksena on tutustuttaa nuoret oikeanlaiseen kuntosaliharjoitteluun, katsoa liikeiden tekniikat huolellisesti, sekä antaa vinkkejä ja innostaa nuoria myös omatoimiseen harjoitteluun. Ryhmän kanssa tehtiin aluksi kuntotestit, jotka uusitaan kurssin päättyessä.

Kouluryhma

dav

Kurssilla ohjaajina toimivat IDEALfitin Personal Trainerit Emmi ja Kaj, joilla molemmilla on monien vuosien kokemus muun muassa nuorten valmennuksesta. Emmi on valmentanut vuosien ajan nuoria kilpavoimistelijoita, kun taas Kaj on vastannut esimerkiksi nuorten tennispelaajien fysiikkavalmennuksesta. Tekniikkaneuvojen lisäksi tärkeää on myös motivoida nuoria liikuntaharrastuksen parissa.

Hakaniemen IDEALfit sopii loistavasti erilaisten ryhmien harjoittelupaikaksi ja ammattitaitoisten Personal Trainereiden avustuksella jokaiselle ryhmälle saadaan suunniteltua juuri oikeanlainen kokonaisuus.

Yhteydenotot:

044 502 1077 tai hakaniemi@idealfit.fi