Lempeän päättäväisesti kehoa kuunnellen

Emmi Burman on Personal Trainer, urheiluhieroja ja joogaohjaaja, jolla on yli 10- vuoden kokemus alalta. Hänet tunnetaan kannustavasta ja käytännönläheisestä otteestaan, joka ymmärtää asiakasta kokonaisuutena. Vankan työkokemuksen ansiosta hän ymmärtää eri elämäntilanteissa olevia ja arkielämän haasteet. Hänellä on SM- tason ringettetausta. Nykyisin hän liikkuu kehoa kuunnellen; harjoittaa joogaa, kuntosalia ja ulkoilua.

Emmi uskoo pysyvään muutokseen ilman pakottamista ja itsensä rääkkäämistä.

”Asiakkaani ovat saaneet helpotusta lihaskireyksille manuaalisen hoidon ansiosta, löytäneet toimivat tavat purkaa stressiä ja saaneet näkyviä ja konkreettisia tuloksia selkeän ja progressiivisen harjoittelun avulla. ”

Valmennukseni sopii sinulle, joka:

Haluat eroon jatkuvista lihaskireyksistä ja huonosta ryhdistä
Rentoutta ja ryhdikkyyttä optimoidulla ohjelmalla

Kärsit stressistä, kiireestä ja univaikeuksista
Kokonaiskuormituksen säätelyllä keho ja mieli tasapainoon

Haluat liikunnan luonnolliseksi osaksi arkea ja nähdä kehitystä
Etenevä ohjelma ja eri kunnon osa-alueiden painotusjaksot tuo selkeitä tuloksia

Sano hyvästit jumeille, stressille ja epäsäännöllisyydelle!

Asiakkaiden kokemuksia:

”Emmi ei ole vain personal trainer – hän on näkemyksiä mullistava, lämminsydäminen ja aidosti juuri Sinusta kiinnostunut hyvinvoinnin ammattilainen; neuvonantaja, joka jakaa kaiken osaamisensa ja tietämyksensä kanssasi.” – Heini

”Opin pitämään kuntosalilla harjoittelemisesta Emmin monipuolisten ja innostavien harjoitusten ansiota! Kävin vuosia ohjatuissa jumpissa, väsyin, kun tuntui, ettei kunto parane, paino putoa eikä niska-hartiakivut häviä. Nyt vihdoin sain tuloksia! – Miia

Jos sinäkin haluat pysyviä tuloksia hyvinvoinnissasi, ota yhteyttä ja jutellaan sinulle sopivasta valmennuksesta tai varaa suoraan aika hierontaan!

Emmi Burman
Puh. 040 717 5442
emmi@kuntoa-iloa-mielenrauhaa.fi
https://nettiaika.fi/idealfiteira

testitreenit