TERVETULOA JOOGAAMAAN!

Myös monipuolinen joogan harrastaminen onnistuu meillä. Eiran toimipisteellä on mahdollista joogata ohjatusti kolme kertaa viikossa ja tunnit pidetään aina arki-iltaisin. Joogan harrastaminen meillä ei edellytä jäsenyyttä, vaan voit hankkia itsellesi esimerkiksi sarjakortin, jonka käytät esimerkiksi joogatunteihin. 

mde

Maanantain tunti klo 20-21 on Victor Chngin perinteiseen kiinalaiseen perinteiseen lääketieteeseen perustuvaa, hengityksen avulla pitkiin pinnallisiin sekä syviin lihaskalvoihin kohdistuvaa yin joogaa. Lantion ja selän liikelaajuuksien lisääminen ovat keskeisiä tuntien teemoja. Yin jooga perustuu hathajoogaan.

Liikkeitä eli asanoita pidetään pidemmän aikaa kerrallaan, koska sidekudos on anatomisesti fibroottista koostumukseltaan, ja siksi edellyttää pitempää ja rauhallista venytystä.

Yin jooga sopii kaikille ja tukee erinomaisesti myös dynaamisten liikuntalajien harrastusta.

Tunnin ohjaa Ava Engström.

Keskiviikkona vuorossa Hathajoogaa klo 19.30-20.30. Hathajooga auttaa saavuttamaan hyvän terveyden vahvistamalla elimistön omia, piileviä voimavaroja sekä auttaen kehoa paranemaan omia voimavarojaan käyttämällä. Hathajooga on tarkoitettu terveydentilan kokonaisvaltaiseen parantamiseen, ja sitä säännöllisesti harjoittamalla voi sekä vahvistaa terveyttään että parantaa urheilullista tasoaan: lisätä joustavuutta, poistaa ylimääräistä rasvaa, vahvistaa lihaksia, parantaa ryhtiä, oppia hengittämään oikein. Tunnilla tehdään paljon asanoita joissa venytys ja voimistelu yhdistyy.

Tunnin ohjaa Ivan Monakov.

Perjantain tunti klo 18.30-19.30 perustuu astangajoogan aurinkotervehdyksiin sekä seisomasarjaan. Tunti on dynaaminen, mutta monen asiakkaan treeniviikon päättävänä tuntina kuitenkin palauttava sekä kehoa huoltava. Jokaisella tunnilla myös rauhoitutaan tarkkailemaan hengitystä ja tunnin päättää aina loppurentoutus.

Tunnin ohjaa Outi Sirviö.

Joogatuntimme sopivat kaikille.