Fysioterapia

Marko_kaarilauta

IDEALfit huoltamot toimivat kuntokeskusympäristössä tarjoten monipuolisen valikoiman kehonhuoltopalveluita. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoito, kuntoutus ja ennaltaehkäisy on keskeinen osa toimintaamme ja fysioterapeutit keskeinen osa tiimiämme.

Jos vaivanasi on mikä tahansa tuki- ja liikuntaelinvamma tai kipu, käänny rohkeasti henkilökuntamme puoleen ja pyydä fysioterapeutin konsultaatiota. Autamme työperäisten kipujen ja vaivojen poistamisessa, tapaturmien tai leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa ja rasitusvammmoissa.  Emmekä jätä sinua kun kivut saadaan kuriin vaan opastamme ja ohjaamme sinulle turvallisen ja aktiivisen polun, jolla voit jatkaa omatoimista liikkumista ja aktiivista elämää.  Tapaat fysioterapeuttejamme usein salin puolella heidän ohjatessaan asiakkaitaan  toiminnallisessa terapiassa.

Moni aktiiviurheilija ja -kuntoilija kääntyy puoleemme hakien apua esimerkiksi lihastasapainon parantamiseen, liikkuvuuden lisäämiseen ja turvalliseen voimaharjoitteluun. Me autamme yhtälailla manuaalisen kuin toiminnallisen terapian avulla.

Vaivoja ennaltaehkäisevän työn merkitystä ei voi liiaksi korostaa. Henkilökuntamme kiinnittää huomioita virheellisiin liikeratoihin, liikkuvuusrajoitteisiin ja kiputiloihin ja ehdottaa aktiivisesti korjaavia toimintatapoja ja liikkeitä.