IDEALfit Eira

PUTKIREMONTTI ON ALKANUT EIRASSA!

Eiran kuntosali on toistaiseksi suljettu putkiremontin vuoksi, samassa yhteydessä salimme ilmastointi ja salin yleisilmettä uusitaan. Informoimme remontin kulusta Facebook-sivulla ja ilmoitamme heti kun salille pääsee taas treenaamaan.

Jos olet kiinnostunut Eiran kuntosalista olethan yhteydessä meihin Hakaniemen numeroon 044 502 1077, niin kerromme sinulle lisää tilanteesta.

IDEALfit Hakaniemen sali palvelee kaikkia innokkaita treenaajia koko remontin ajan osoitteessa Sörnäisten rantatie 2.

Ystävällisin terveisin,
Idealfit Eiran henkilökunta

IDEALfit Eira on yksi Helsingin pisimpään toimineista kuntokeskuksista. Pian kaksi vuosikymmentä olemme huolehtineet alueen asukkaiden sekä lähellä toimivien yritysten liikunta- ja kehonhuoltopalveluista.

Kuntosali sijaitsee Viiskulmassa, Jääkärinkadun ja Laivurinkadun kulmassa.

Tunnelma on rento ja välitön. Tilat ja laitteet on suunniteltu palvelemaan niin kuntoilijoita, kilpaurheilijoita kuin kuntoutusmielessä treenaavia, sillä ohjausta ja apua saa meillä myös fysioterapeuteilta. Asiakaskuntaamme kuuluu niin opiskelijoita, työikäisiä kuin eläkeläisiä,. Suosittuja ryhmätunteja ovat esimerkiksi Ryhtiä rankaan-ryhmät, joihin yläikärajaa ei tunneta

Palvelut ja hinnat

IDEALfit Eira on täyden palvelun huoltamo, josta liikutat ja huollat kehoasi monipuolisesti.

Palvelumme ovat

Hinnasto


Sopimusehdot

EHDOT
1. Jäsenyys on henkilökohtainen ja voimassa toistaiseksi 2 kk:n irtisanomisajalla, peruskausi 12 kk (poislukien toistaiseksi voimassa olevat kortit). Jäsenkortin katoamisesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti.
Mikäli jäsen tuo salille mukanaan ylimääräisiä henkilöitä, peritään jäseneltä luvattomista käynneistä 20 €:n maksu per käyntikerta.

2. Tietyissä erityistapauksissa (mm. pitkäaikainen sairaus, raskaus, työttömyys, ulkomaan työkomennus) voidaanjäsenyys tauottaa määräajaksi. Sopimuksenmuutoskustannus on 30 €.

3. Irtisanoutuminen tapahtuu aina kirjallisesti sähköpostilla (eira@idealfit.fi). 12 kk peruskauden jälkeen sopimus on irtisanottavissa seuraavan kalenterikuukauden loppuun.
Mikäli jäsenyys irtisanotaan ennen peruskauden päättymistä, peritään jäseneltä kuukausikortin (ei jäsen) ja sopimuksen mukaisen harjoitteluajan välinen erotus sekä maksu irtisanomiskuukaudelta. Tehdyistä ohjauksista veloitetaan 75 € / kerta.

4. Käyttämättömistä lisäpalveluista veloitetaan 50 % alkuperäisestä hinnasta.

5. Jäsen vastaa, että pankkitilillä on sopimuksen mukainen summa veloituspäivinä. Käteis- tai laskutusasiakas huolehtii, että jäsenmaksu on muutoin suoritettu eräpäivään mennessä. Mikäli maksua ei ole suoritettu ajallaan, lähettää IDEALfit muistutuslaskun, johon lisätään 5 €:n laskutuslisä sekä korkolain mukainen viivästyskorko.

6. Vuotuinen jäsenmaksu on 29 €, ja se maksetaan kalenterivuosittain. Toistaiseksi voimassaolevien jäsenyyksien aloitusmaksu on 29 €. Toimisto kululaskuilla on 5 € ja e-laskuilla 1 €. Jäsenyyden aloittamisen yhteydessä peritään jäseneltä 10 €:n korttimaksu. Kadonneen kortin korvaamisesta veloitetaan 10 €:n maksu.

SÄÄNNÖT
1. IDEALfit kuntokeskukset eivät vastaa jäsenen itse aiheuttamista tai muista jäsenistä johtuvista loukkaantumisista ja/tai menetyksistä, eivätkä jäsenelle
kuuluvasta tai luovutetusta omaisuudesta.

2. Jäseniltä odotetaan klubilla ja sen järjestämissä tilaisuuksissa siisteyttä, hyviä tapoja ja toisten kunnioittamista. Muiden jäsenien häiritseminen on kiellettyä.

3. Klubin aukioloajat selviävät jäsentiedotteista ja klubilta tulee poistua aukioloaikojen puitteissa. Klubi varaa itselleen oikeuden aukioloaikojen muutoksiin mm. juhlapyhinä ja huolto/kunnostusaikoina.

4. Jäsen on vastuussa siitä, että klubin tarjoamat liikuntaaktiviteetit sopivat hänelle ja tarvittaessa varmistaa niiden sopivuuden lääkäriltään. Jäsen sitoutuu käyttämään laitteita niiden käyttöohjeiden ja opastuksen mukaisella tavalla.

5. Jäsen on velvollinen seuraamaan ilmoitustaululla olevia viestejä ja noudattamaan niitä. Jäsen on myös velvollinen informoimaan klubin henkilökuntaa havaitsemistaan väärinkäytöksistä.

6. E-laskutuksesta/suoramaksusta ei tule jäsenelle erillistä ennakkoilmoitusta. Ennakkoilmoituksena toimii jäsensopimus, johon on merkitty kausittaisen veloituksen euromäärä ja erääntymispäivä.

7. Mikäli klubimaksut ovat myöhässä, voidaan jäsenyys purkaa klubin toimesta välittömästi ilman irtisanomisaikaa. Jäsenyyden purkaminen ei kuitenkaan vapauta jäsentä sovituista maksuista.

8. Klubi ei vastaa jäsenten klubilta tai pukeutumistiloista mahdollisesti katoavista tavaroista. Varusteiden ja vaatteiden jättäminen tiloihin yön yli ei ole sallittua.

9. Alkoholin, päihteiden ja Suomen laissa kiellettyjen aineiden nauttiminen tai tuominen klubin alueelle tai klubin järjestämiin tapahtumiin on kielletty.
10. Yhteystietojen muutoksista tulee ilmoittaa klubin henkilökunnalle.

11. Klubin omaisuuden tahallinen vahingoittaminen on kiellettyä. Vahingonkorvauksen lisäksi jäsenyys voidaan perua määräajaksi tai kokonaan. Tällöin jo suoritettuja maksuja ei makseta takaisin.

12. Lasten tuominen klubille tapahtuu vanhempien omalla vastuulla. Lasten tuominen klubille on sallittu, mutta lasten tulee kuitenkin olla liikunta-alueiden ulkopuolella.

13. IDEALfit varaa itselleen oikeuden muuttaa sopimuksen etuja, ehtoja ja jäsenyyden hintoja, ei kuitenkaan ensimmäisen 12 kk aikana. Ehtojen muutoksista ilmoitetaan jäsenistölle 2 kk ennen muutosta. Mikäli asiakas kokee, että hänen etunsa ovat em. syystä johtuen oleellisesti heikentyneet voi hän irtisanoa sopimuksen yhden kuukauden irtisanomisajalla.

testitreenit

AVOINNA

Aukioloajat jäsenille:
ma-to 6.30-22.00, pe 6.30-21.00, la-su 8.00-21.00

Asiakaspalvelu on avoinna:
ma-ti 12.00-20.00, ke 11.00-19.00

Asiakas- ja kassapalveluaikojen ulkopuolella saat meidät parhaiten kiinni numerosta 044 017 1735 tai sähköpostitse eira@idealfit.fi

Korttien uudelleenaktivointi onnistuu myös meilitse christa@idealfit.fi tai eira@idealfit.fi

Tervetuloa!

YHTEYSTIEDOT

Osoite: Jääkärinkatu 10, 00150 Helsinki
Puhelin: 044 017 1735
S-posti: eira@idealfit.fi