IDEALfit kuntosalit

cof  maarit 2

IDEALfit on tarjonnut fysioterapia- ja kehonhuoltopalveluja yhdessä kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelujen kanssa jo vuodesta 2000 lähtien. Joustavasti ja luotettavasti.

Kaikissa Idealfit-keskuksissa on kuntosali, jossa voi treenata täysin omatoimisesti, PT:n tai fysioterapeutin laatiman ohjelman mukaan tai yhdessä PT:n tai fysioterapeutin kanssa.

Ensisilmäyksellä saatat nähdä vain kuntosalit, mutta lähempi tutustuminen meihin kannattaa. Erästä asiakastamme lainaten: ”Oikeastaan te olette kuin terveyskeskus kuntokeskuksen vaatteissa!”. Palvelutiimiimme kuuluu joukko fysioterapeutteja, urheilufysioterapeutteja, hierojia, personal trainereita, liikunnanohjaajia, valmentajia, akupunktioterapeutti, osteopaatti, ravintovalmentaja ja ryhmäliikuntaohjaajia.

Yhteinen tavoitteemme on lähettää sinut – ja muut meillä liikkuvat asiakkaat – koteihinne ja työpaikoillenne terveempinä ja liikkuvampina kuin olitte meille tullessanne.

Täyden palvelun huoltamot toimivat Eirassa ja Hakaniemessä. Kulosaaressa toimimme Kulosaaren yhteiskoulun yhteydessä ja kuntosalimme on auki aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Palvelumme siellä kattavat kuntosalin sekä personal training-, fysioterapia- ja Fustra-palvelut.